Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠαν συνδετήρας τουαλετών

Υπόλοιπος κόσμος στον υπόλοιπο κόσμο συναρμολόγηση συνδετήρων σωλήνων τουαλετών, διαστημικός καμμμένος αποταμίευση παν συνδετήρας

Υπόλοιπος κόσμος στον υπόλοιπο κόσμο συναρμολόγηση συνδετήρων σωλήνων τουαλετών, διαστημικός καμμμένος αποταμίευση παν συνδετήρας

  • Row To Row Toilet Pipe Connector Fitting , Space Saving Bent Pan Connector
  • Row To Row Toilet Pipe Connector Fitting , Space Saving Bent Pan Connector
  • Row To Row Toilet Pipe Connector Fitting , Space Saving Bent Pan Connector
  • Row To Row Toilet Pipe Connector Fitting , Space Saving Bent Pan Connector
  • Row To Row Toilet Pipe Connector Fitting , Space Saving Bent Pan Connector
 • Row To Row Toilet Pipe Connector Fitting , Space Saving Bent Pan Connector

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ XIAMEN
  Μάρκα: San-Tide
  Αριθμό μοντέλου: S-111

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: Μπορέστε να συζητήσετε
  Τιμή: Can discuss
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία σύμφωνα με την απαίτηση πελατών
  Χρόνος παράδοσης: 15-30 ημέρες
  Όροι πληρωμής: MoneyGram, Western Union, T/T, D/P, D/A, L/C
  Δυνατότητα προσφοράς: άπειρη ποσότητα
  Επικοινωνία
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Τρόπος χρήσης: εγκαταστήστε Προδιαγραφή: Μπορέστε να κοπείτε
  Τρόπος παραγωγής: Συγκόλληση Κατηγορία προϊόντων: Ο αγωγός
  Υλικό: PP Μέθοδος αποξηράνσεων: Στον αγωγό
  Πεδίο της εφαρμογής: Τουαλέτα Κατηγορία: Συναρμολογήσεις τουαλετών
  Λειτουργία: Ο τοίχος περιστρέφεται για να συνδέσει τις ενώσεις. Τρόπος χρήσης: Στον αγωγό
  Υψηλό φως:

  συνδετήρας τουαλετών PVC

  ,

  επίπεδος συνδετήρας σωλήνων τουαλετών

  Σωλήνες για την τουαλέτα, μετατόπιση τοίχων τουαλετών του σωλήνα στην πίσω σειρά στη σειρά

   

  Τομέας εφαρμογής του σωλήνα αγωγών: πρόγραμμα συντήρησης νερού: χρησιμοποιημένος για το σωλήνα παροχής νερού και το σωλήνα άρδευσης.
  Δημοτική εφαρμοσμένη μηχανική: χρησιμοποιημένος ως επίγεια όμβρια ύδατα ενταφιασμών, σωλήνας λυμάτων.
  Κατασκευαστικά προγράμματα: υδροσωλήνες βροχής, υπόγειοι σωλήνες λυμάτων, σωλήνες εξαερισμού, κ.λπ.
  Εφαρμοσμένη μηχανική επικοινωνίας: χρησιμοποιημένος ως σωλήνας καλωδίων επικοινωνίας και προστασίας καλωδίων.
  Βιομηχανική εφαρμογή: ευρέως χρησιμοποιημένος στο σωλήνα απαλλαγής λυμάτων βιομηχανικής περιοχής.
  Γεωργική εφαρμοσμένη μηχανική: άρδευση, καλλιεργήσιμο έδαφος, οπωρώνες, φυτείες τσαγιού και δασική άρδευση ζωνών (σταθεροποίηση αγροτικής γης)
  Οδική εφαρμοσμένη μηχανική: χρησιμοποιημένος ως σιδηρόδρομος, εθνική οδός για να πει το δρόμο της διήθησης, σωλήνας αγωγών.
  Εφαρμοσμένη μηχανική ορυχείου: χρησιμοποιημένος ως εξαερισμός ορυχείων, παροχή αέρα, αποξήρανση, δεξαμενή λάσπης.
  Γυμνάσιο: χρησιμοποιημένος ως γήπεδο του γκολφ, αγωνιστικός χώρος ποδοσφαίρου, τετράγωνο, κ.λπ.
  Τελικός αερολιμένας: χρησιμοποιημένος ως αποξέτευση για σημαντικούς λιμένες, wharfs και προγράμματα αερολιμένων.
  Προστασία του περιβάλλοντος: σωλήνας αποκομιδής λυμάτων υλικών οδόστρωσης αποβλήτων, εργοστάσιο επεξεργασίας νερού αποβλήτων.
  Σύστημα αποθήκευσης νερού: ένα σύστημα αποθήκευσης νερού που χρησιμοποιείται για να παρεμποδίσει μια αργή ροή του νερού.
  Τα χαρακτηριστικά απόδοσης
  Η δομή είναι μοναδική, η δύναμη είναι υψηλή, ο εσωτερικός τοίχος είναι ομαλός, η αντίσταση τριβής είναι μικρή, η ροή ροής είναι μεγάλη, το ίδρυμα δεν πρέπει να κάνει το συγκεκριμένο ίδρυμα, το βάρος είναι ελαφρύ, η εγκατάσταση μεταφορών είναι κατάλληλη, η οικοδόμηση είναι γρήγορη Η λαστιχένια σύνδεση υποδοχών δαχτυλιδιών, η μέθοδος είναι αξιόπιστη, η ποιότητα κατασκευής είναι εύκολο να εγγυηθεί Εύκαμπτη διεπαφή. Ισχυρή αντίσταση στην ανώμαλη τακτοποίηση
  Η καλή επίδραση αντι-διαρροής, μπορεί να αντισταθεί στη διάβρωση ποικίλων χημικών μέσων Καμία κλίμακα στο σωλήνα, βυθοκόρος πρώτης ανάγκης όχι, δεν έθαψε τη ζωή υπηρεσιών για περισσότερο από 50 έτη.

  Όνομα: Τουαλέτα PP που ενώνει στενά το σωλήνα διαφυγής.
  Τύπος: S-111-1
  Εμπορικό σήμα: SAN-παλίρροια
  Προέλευση: Το Chian
  Υλικό: PP
  ΧΡΗΣΕΙΣ: Αγωγός τουαλετών
  Προδιαγραφές: Ενωμένη στενά κάμψη σωλήνων
  Ενωμένη στενά κάμψη σωλήνων: άσπρος
  Πρότυπα: Τυποποιημένα μέρη
  Δομή: Διασπασμένος τύπος
  Κατηγορία προϊόντων: Συναρμολογήσεις τουαλετών

  Υπόλοιπος κόσμος στον υπόλοιπο κόσμο συναρμολόγηση συνδετήρων σωλήνων τουαλετών, διαστημικός καμμμένος αποταμίευση παν συνδετήρας 0Υπόλοιπος κόσμος στον υπόλοιπο κόσμο συναρμολόγηση συνδετήρων σωλήνων τουαλετών, διαστημικός καμμμένος αποταμίευση παν συνδετήρας 1Υπόλοιπος κόσμος στον υπόλοιπο κόσμο συναρμολόγηση συνδετήρων σωλήνων τουαλετών, διαστημικός καμμμένος αποταμίευση παν συνδετήρας 2Υπόλοιπος κόσμος στον υπόλοιπο κόσμο συναρμολόγηση συνδετήρων σωλήνων τουαλετών, διαστημικός καμμμένος αποταμίευση παν συνδετήρας 3Υπόλοιπος κόσμος στον υπόλοιπο κόσμο συναρμολόγηση συνδετήρων σωλήνων τουαλετών, διαστημικός καμμμένος αποταμίευση παν συνδετήρας 4

  Η πίσω σειρά καλείται επίσης σειρά τοίχων ή η οριζόντια σειρά, σύμφωνα με την κυριολεκτική έννοια μπορεί να μαθευτεί την κατεύθυνση απαλλαγής της. Στη πίσω θέση της τουαλέτας, πρέπει να εξετάσετε το ύψος του κέντρου εξόδου από το έδαφος, το οποίο είναι γενικά 180mm. Η κατώτατη σειρά καλείται επίσης έδαφος ή η κατακόρυφος, όπως το όνομα υπονοεί, αναφέρεται στην τουαλέτα στο έδαφος. Στο χαμηλότερο επίπεδο τύπο τουαλέτας, πρέπει να δώσετε προσοχή στην απόσταση από το κέντρο της εξόδου απαλλαγής στον τοίχο. Η απόσταση μεταξύ της εξόδου απαλλαγής και του τοίχου διαιρείται σε 400mm, 305mm και 200mm.
  Εγκατάσταση του σωλήνα αγωγών τουαλετών - εισαγωγή μεθόδου εγκαταστάσεων.
  Παρατηρήστε την περιοχή για να επιβεβαιώσετε την αγορά των εξαρτημάτων και άλλων πρόσθετων εργαλείων. (η ταινία αγωγών δεν είναι πολύ πρακτική) προετοιμάστε τα εργαλεία και τα υλικά. Προετοιμάστε τη σκηνή, ξεπλύντε την τουαλέτα, καλύψτε την τουαλέτα, και τοποθετήστε τα παλαιά ενδύματα στο κάθισμα τουαλετών. Είναι πολύ σημαντικό να ενημερωθούν οι χρήστες σας επάνω, και δεν χρησιμοποιεί το ξέπλυμα τουαλετών κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Διαφορετικά, όταν θάβεστε στο σωλήνα, δεν είστε. Για να αφαιρέσετε τον παλαιό σωλήνα, αφαιρέστε το δεσμευτικό προσάρτημα και στις πλευρές πρώτα, και τις πένσες χρήσης, τα οποία είναι συνήθως στριμμένα με το καλώδιο. Και έπειτα ο σωλήνας λαμβάνεται κάτω, και το γενικό πλαστικό είναι παλαιό, δεν είναι ελαστικός, αλλά είναι εύθραυστος, είναι ακριβώς αμέσως. Η άκρη διεπαφών επεξεργασίας, είναι κυρίως η διεπαφή, η άκρη προσκόλλησης δερμάτων γήρανσης λαστιχένια, που διαμορφώνει το πάχος, να μην χτυπήσει έξω το νέο σωλήνα δεν μπορεί να εισαχθεί. Κατόπιν οι δύο πλευρές της διεπαφής είναι λερωμένες με τη βαζελίνη. Διαφορετικά, έχει τη σκουριά σε το, και είναι πολύ δύσκολο για το περίβλημα. Τα χρησιμοποιημένα ενδύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σκουπίσουν τα χέρια. Περίβλημα, για να μην πει, σκληρή δουλειά, ικανότητα. Η ειδοποίηση, καταρχάς η σταθερή παγίδα σιδήρου στο λαστιχένιο στόμα μανικών, διαφορετικά, μετά από τη σύνδεση, δεν θα είναι σε θέση να πάρει. Βασικά μια στάση οκλαδόν κάτω στην τουαλέτα, που πολύ άσεμνός του στάση. Έτσι είναι απαραίτητο να υπάρξουν τα παλαιά ενδύματα επάνω, ή η τουαλέτα θα είναι επώδυνη. Καθορίστε, πάρτε τα κομμάτια, και δοκιμάστε το νερό.

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Xiamen MuRuJia Trade Co.,LTD

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: vivian

  Τηλ.:: 86-18650185095

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα