Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠαν συνδετήρας τουαλετών

Ελαφρύ του S παγίδων τουαλετών αποβλήτων άσπρο χρώμα συνδετήρας/90 συνδετήρων σωλήνων παν

Ελαφρύ του S παγίδων τουαλετών αποβλήτων άσπρο χρώμα συνδετήρας/90 συνδετήρων σωλήνων παν

  • Lightweight S Trap Toilet Waste Pipe Connector / 90 Pan Connector White Color
  • Lightweight S Trap Toilet Waste Pipe Connector / 90 Pan Connector White Color
  • Lightweight S Trap Toilet Waste Pipe Connector / 90 Pan Connector White Color
  • Lightweight S Trap Toilet Waste Pipe Connector / 90 Pan Connector White Color
  • Lightweight S Trap Toilet Waste Pipe Connector / 90 Pan Connector White Color
 • Lightweight S Trap Toilet Waste Pipe Connector / 90 Pan Connector White Color

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: CHIAN XIAMEN
  Μάρκα: San-Tide
  Αριθμό μοντέλου: S-107

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: Μπορέστε να συζητήσετε
  Τιμή: Can discuss
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία πλαστικών τσαντών PE, 12 σύνολα ανά περίπτωση.
  Χρόνος παράδοσης: 15-30 ημέρες
  Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
  Δυνατότητα προσφοράς: άπειρη ποσότητα
  Επικοινωνία
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Υλικό: PVC Τεχνικές: Ρίψη
  Τύπος: Η φύτευση, κάμψη μειώνει τη συναρμολόγηση Σύνδεση: Θηλυκό
  Μορφή: Κύκλος Επικεφαλής κώδικας: Κύκλος
  Η κάμψη μειώνει την εφαρμογή συναρμολογήσεων: Μέρη συναρμολογήσεων Σειρά της εφαρμογής: Τουαλέτα
  χρώμα: άσπρος
  Υψηλό φως:

  συνδετήρας σωλήνων αποβλήτων τουαλετών

  ,

  επίπεδος συνδετήρας σωλήνων τουαλετών

  Η σειρά τοίχων σωλήνων αγωγών τουαλετών για να κωπηλατήσει τον αυστραλιανό μοχλό μετατόπισης καθισμάτων τουαλετών σωλήνων PVC

   

  Η διάμετρος αποξετεύσεων της τουαλέτας είναι σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα, η ελάχιστη διάμετρος είναι ο σωλήνας λυμάτων DN100, και τώρα χρησιμοποιείται γενικά με το σωλήνα u-PVC, και η ελάχιστη διάμετρος είναι de110.2. Εάν είστε στο σπίτι σας και υπόκεισθε στο ύψος του εδάφους, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σωλήνα u-PVC με ένα μικρότερο de75. Γενικά, το μέγεθος του αγωγού τουαλετών είναι 5 έως 6 εκατ., και η κάμψη τουαλετών S είναι συνήθως 5 έως 6 εκατ. Το μέγεθος του σωλήνα υπονόμων είναι γενικά περίπου 110 εκατ.

  Όνομα: Ο τοίχος τουαλετών ρυθμίζεται εκ νέου για να συνδέσει τις ενώσεις.
  Τύπος: S-107
  Εμπορικό σήμα: SAN-παλίρροια
  Προέλευση: Το Chian
  Υλικό: PVC
  Τύπος: Παγίδες υδραυλικών
  Χρώμα: Άσπρος
  Στοιχείο: Σωλήνας αποβλήτων
  Εφαρμογή: W.C τηγάνι
  Προδιαγραφή: Χρήση για τον εδαφολογικό σωλήνα 102+-5 χιλ. I.D
  Μέθοδος επεξεργασίας: Παραγωγή συνελεύσεων
  ΧΡΗΣΕΙΣ: Αποξήρανση τουαλετών
  Προδιαγραφές: choosable
  Εξωτερικό εμπόριο: είναι

   Ελαφρύ του S παγίδων τουαλετών αποβλήτων άσπρο χρώμα συνδετήρας/90 συνδετήρων σωλήνων παν 0Ελαφρύ του S παγίδων τουαλετών αποβλήτων άσπρο χρώμα συνδετήρας/90 συνδετήρων σωλήνων παν 1Ελαφρύ του S παγίδων τουαλετών αποβλήτων άσπρο χρώμα συνδετήρας/90 συνδετήρων σωλήνων παν 2Ελαφρύ του S παγίδων τουαλετών αποβλήτων άσπρο χρώμα συνδετήρας/90 συνδετήρων σωλήνων παν 3Ελαφρύ του S παγίδων τουαλετών αποβλήτων άσπρο χρώμα συνδετήρας/90 συνδετήρων σωλήνων παν 4Ελαφρύ του S παγίδων τουαλετών αποβλήτων άσπρο χρώμα συνδετήρας/90 συνδετήρων σωλήνων παν 5Ελαφρύ του S παγίδων τουαλετών αποβλήτων άσπρο χρώμα συνδετήρας/90 συνδετήρων σωλήνων παν 6

  Σήμερα, κάθε οικογένεια πρέπει να έχει τον εξοπλισμό λουτρών -- τουαλέτα, πώς να εγκαταστήσει; Κατά γενική ομολογία, η εγκατάσταση της επίπεδης τουαλέτας επαγγελματικότερης, είναι να παρασχεθούν οι υπηρεσίες από τους εμπόρους στα καταστήματα, εάν δεν υπάρχει καμία ειδική οδηγία, αμοιβή φορτίου και εγκαταστάσεων που περιλαμβάνεται στην αγορά και την πληρωμή, εσείς βοηθά έναν φίλο να δώσει προσοχή, είναι σίγουρη να ελέγξει προτού να εφαρμόσει η εγκατάσταση το ίχνος χρησιμότητας, είναι καλύτερο ότι μερικό μέσο έχει το νερό, μπορεί να είναι κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, δεν πειράζει.
  Εγκατάσταση ενός επίπεδου σωλήνα αγωγών τουαλετών.
  1. Ο σωλήνας αποβλήτων της τουαλέτας θα είναι ομαλός, επίπεδος, χωρίς αεροφυσαλίδες, καμία ρωγμή, κανένα ορατό specks και θα κρεμήσει στον εσωτερικό τοίχο των πλαστικών υλικών σωλήνων που απαιτούνται από τα εθνικά πρότυπα. Πώς είναι επίπεδες τουαλέτες εγκατεστημένες
  2. Ο σωλήνας στο ουροδοχείο έχει τεθεί εκτός από τη δυσωδία, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να τεθεί η παγίδα νερού στο σωλήνα λυμάτων, διαφορετικά έχει επιπτώσεις στη λειτουργία του ξεπλύματος τουαλετών.
  3. Ο οριζόντιος σωλήνας σύνδεσης αγωγών και η κάθετη σύνδεση σωλήνων, πρέπει να χρησιμοποιήσουν 445 βαθμούς 5 ° που κλίνουν καλά συνδέθηκαν είναι ενδεδειγμένοι.
  Βήματα εγκατάστασης της επίπεδης τουαλέτας.
  1. Καθορίστε τη θέση και την τρύπα εγκαταστάσεων στο έδαφος στο έδαφος στην έξοδο του σωλήνα αγωγών και το κατώτατο σημείο του κύπελλου τουαλετών, σύμφωνα με έξω από το επίπεδο μέγεθος βάσεων τουαλετών, επισύρει την προσοχή την τουαλέτα στα επίγεια σημεία της σταθερής θέσης της τρύπας, και τις τρύπες τρυπανιών αντίκτυπου. Το βάθος τρυπών είναι περίπου 5 εκατ.
  2. Εγκαταστήστε το μπουλόνι επέκτασης χάλυβα στο έδαφος που τρυπά με τρυπάνι με το βάθρο του επίπεδου καθίσματος τουαλετών, παρεμβάλτε την κατώτατη γωνία της τουαλέτας στο μπουλόνι επέκτασης και σφίγξτε το καρύδι για να βάλετε την τουαλέτα σε ισχύ. Ο αγωγός τουαλετών συνδέεται στενά με τον προετοιμασμένους έδαφος σωλήνα αγωγών και το sealed.3. Εγκαταστήστε τη δεξαμενή (ούτε η τουαλέτα δεν χρειάζεται αυτό το βήμα) σύμφωνα με το ύψος εγκαταστάσεων και ποτίστε τη δεξαμενή στην πίσω θέση διατρήσεων τοίχων, η αντίστοιχη σταθερή θέση στο metope της διάτρυσης και του τρυπήματος στα μπουλόνια χάλυβα, κατόπιν βάλτε τη δεξαμενή νερού σε ισχύ, κάνετε τα πίσω σύνολα διατρήσεων τοίχων στο μπουλόνι επέκτασης, προσθέστε το παχύ νάυλον πλυντήριο 3 χιλ. στο καρύδι και σφίγξτε.
  4. Εγκαταστήστε το συνδέοντας σωλήνα μεταξύ της δεξαμενής νερού και του καθίσματος τουαλετών (με το σωλήνα χαλκού ή τον πλαστικό σωλήνα, κ.λπ.), και το συνδέοντας σωλήνα μεταξύ του σωλήνα κολπίσκων και του κατώτατου σημείου της δεξαμενής (με τους φυσητήρες ανοξείδωτου, κ.λπ.). Η σύνδεση κολπίσκων πρέπει να εξοπλιστεί με τη βαλβίδα γωνίας (βαλβίδα κολπίσκων).
  5. Εγκαταστήστε την επιπλέουσα σφαίρα και άλλα εξαρτήματα στη δεξαμενή νερού.
  6. Μετά από να ανοίξει τη βαλβίδα κολπίσκων νερού, το ύψος της επιπλέουσας σφαίρας θα ρυθμιστεί σύμφωνα με το ύψος κολπίσκων νερού που απαιτείται στη δεξαμενή νερού, και η συμπίεση της βίδας ελέγχου της θα ρυθμιστεί σύμφωνα με το μέγεθος βαλβίδων ψεκασμού νερού.
  7. Αφότου γεμίζουν τη δεξαμενή με το νερό, ελέγξτε την ικανότητα αγωγών τουαλετών, και εάν υπάρχει διαρροή στη σύνδεση κάθε σωλήνα.
  8. Σφραγίστε το χάσμα μεταξύ του καθίσματος τουαλετών και του πατώματος με putty ή πυριτίου το πήκτωμα. Το κονίαμα ή το κονίαμα τσιμέντου δεν θα χρησιμοποιηθεί όπως σφραγίζοντας υλικό.
  Εγκαταστήστε τα καθίσματα τουαλετών και τα καθίσματα τουαλετών. Επιπλέον, κάθε σπίτι έχει μια διαφορετική επίπεδη τουαλέτα για να εγκαταστήσει την πίσσα τρυπών, πρίν αγοράζει την τουαλέτα, πρέπει να αφήσει τη βοήθεια εργαζομένων που προγραμματίζετε να μετρήσετε καλά, διαφορετικά πολύ πιθανό η τουαλέτα που αγοράζει εγκαθίσταται για να μην ανεβεί. Ξεπλύντε την τουαλέτα αφότου η εγκατάσταση είναι πλήρης, για να προσπαθήσετε κατά πρώτο λόγο την επίδραση, ο καλύτερος τρόπος είναι: βρείτε ότι ένα τσιγάρο χτυπά ριγμένος, μπορεί ακριβώς περιόρισε, και η φωνή δεν είναι μεγάλη, εγκαταστήστε τη σύνδεση κανένα πρόβλημα.
  Τα ανωτέρω είναι όλο για το πώς να εγκαταστήσουν το κύπελλο τουαλετών, οι πληροφορίες είναι για την αναφορά μόνο!

   

   

   

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Xiamen MuRuJia Trade Co.,LTD

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: vivian

  Τηλ.:: 86-18650185095

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα