Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠλαστικά εξαρτήματα λουτρών

Ο υλικός πλαστικός συνδετήρας τουαλετών όφσετ εξαρτημάτων λουτρών PP αντιστέκεται στη διάβρωση

Ο υλικός πλαστικός συνδετήρας τουαλετών όφσετ εξαρτημάτων λουτρών PP αντιστέκεται στη διάβρωση

  • PP Material Plastic Bathroom Accessories Offset Toilet Connector Resist Corrosion
  • PP Material Plastic Bathroom Accessories Offset Toilet Connector Resist Corrosion
  • PP Material Plastic Bathroom Accessories Offset Toilet Connector Resist Corrosion
 • PP Material Plastic Bathroom Accessories Offset Toilet Connector Resist Corrosion

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ XIAMEN
  Μάρκα: San-Tide
  Αριθμό μοντέλου: S-118-1

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: Μπορέστε να συζητήσετε
  Τιμή: Can discuss
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών.
  Χρόνος παράδοσης: 15-30 ημέρες
  Όροι πληρωμής: MoneyGram, T/T, L/C
  Δυνατότητα προσφοράς: Απεριόριστος
  Επικοινωνία
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Χρήση: Θαμμένη εγκατάσταση σωλήνων Υλικό: PP
  Κατηγορία προϊόντων: Συναρμολογήσεις αποξηράνσεων Προδιαγραφές: Προαιρετικός
  χρώμα: Γκρίζος Τρόπος επεξεργασίας: Παραγωγή συνελεύσεων
  Διευθετήσιμη σειρά: 025mm Εξωτερικό εμπόριο: ΕΙΝΑΙ
  Υψηλό φως:

  συνδετήρας εδαφολογικών σωλήνων όφσετ

  ,

  παν περιλαίμιο όφσετ

  Προδιαγραφή και χρήση του μοχλού μετατόπισης τουαλετών.

  1. Ο μοχλός μετατόπισης τουαλετών μπορεί να διαιρεθεί σε δύο τύπους: διευθετήσιμος και μη προσαρμόσιμος: οι διευθετήσιμοι μοχλοί μετατόπισης είναι ζωντανοί, η διευθετήσιμη απόσταση μπορεί να ρυθμιστεί, και μπορεί να ρυθμιστεί μέχρι ένα δωδεκάδ τοις εκατό. Ο μη προσαρμόσιμος μοχλός μετατόπισης είναι το αντίθετο. Ο μοχλός μετατόπισης τουαλετών μπορεί να βρεθεί στην αρχική θέση, σε οποιαδήποτε κατεύθυνση 15CM και 10 μέσα στις δύο προδιαγραφές.

  2, εξοπλισμός μετατόπισης τουαλετών είναι PVC, που διαιρείται γενικά σε μετατόπιση τα 5 εκατ. ή 8 -- 10 εκατ., τιμή 5 εκατ. είναι 5 έως 8 yuan, 8 -- 10 εκατ. 8-10 yuan ανωτέρω, η συγκεκριμένη τιμή εξετάζουν επίσης το εργοστάσιο, το υλικό πάχος, το μήκος, και τους εμπόρους, και ούτω καθεξής. Γενικά, το μέγεθος του μοχλού μετατόπισης τουαλετών είναι 10cm~20cm, και ο μοχλός μετατόπισης τουαλετών μπορεί να κινηθεί επάνω προς 10cm.

  3. Όσο μεγαλύτερη η μετατόπιση του μοχλού μετατόπισης τουαλετών, τόσο μεγαλύτερη η κλίση. Έτσι πριν από εγκαταστήστε το μοχλό μετατόπισης για να κολλήσετε το κεραμίδι πατωμάτων, αεροπλάνο κάτω στο έδαφος ή το υψηλό έδαφος χαλιών, κάποιο επίγειο χαλί μοχλών μετατόπισης, μπορεί να είναι εγκαρσίως θέση αποξηράνσεων είναι στενό (γενικά το κανάλι είναι επίπεδο). Αλλά εάν κινείτε μόνο 5 εκατοστόμετρα, η σχέση είναι μικρή, το κατώτατο σημείο του νερού είναι 10 εκατοστόμετρα, το οποίο είναι ίσο με το μισό από το άνοιγμα.

  Όνομα: Η τουαλέτα συνδέει το μοχλό μετατόπισης.
  Τύπος: S-118-1
  Εμπορικό σήμα: SAN-παλίρροια
  Προέλευση: Το Chian
  Κατηγορία προϊόντων: Μοχλός μετατόπισης τουαλετών
  Χρήση: Σε απευθείας σύνδεση τύπος
  Δομή: ακόμα και
  Τρόπος ξεπλύματος: Ισχυρός τύπος πτώσης
  Επίπεδο κλειδί: Ανεβείτε και κατεβάστε.
  ΧΡΗΣΕΙΣ: Ο αγωγός
  Προδιαγραφές: προαιρετικός
  Χρώμα: γκρίζος
  Απόδοση: Η μετατόπιση τουαλετών
  Διευθετήσιμη σειρά: 025mm

  Ο υλικός πλαστικός συνδετήρας τουαλετών όφσετ εξαρτημάτων λουτρών PP αντιστέκεται στη διάβρωση 0Ο υλικός πλαστικός συνδετήρας τουαλετών όφσετ εξαρτημάτων λουτρών PP αντιστέκεται στη διάβρωση 1Ο υλικός πλαστικός συνδετήρας τουαλετών όφσετ εξαρτημάτων λουτρών PP αντιστέκεται στη διάβρωση 2Ο υλικός πλαστικός συνδετήρας τουαλετών όφσετ εξαρτημάτων λουτρών PP αντιστέκεται στη διάβρωση 3Ο υλικός πλαστικός συνδετήρας τουαλετών όφσετ εξαρτημάτων λουτρών PP αντιστέκεται στη διάβρωση 4Ο υλικός πλαστικός συνδετήρας τουαλετών όφσετ εξαρτημάτων λουτρών PP αντιστέκεται στη διάβρωση 5Ο υλικός πλαστικός συνδετήρας τουαλετών όφσετ εξαρτημάτων λουτρών PP αντιστέκεται στη διάβρωση 6

  Τι γίνεται με το μοχλό μετατόπισης τουαλετών;

  1. Ο μοχλός μετατόπισης τουαλετών είναι ένα είδος τοποθέτησης σωληνώσεων, το οποίο είναι μια συσκευή που μπορεί να αλλάξει τη θέση του λιμένα νερού κάτω από την επιφάνεια όταν ο λιμένας νερού κάτω από το πάτωμα και η έξοδος νερού στο κατώτατο σημείο της τουαλέτας δεν είναι κατάλληλοι. Εάν τα ανοίγματα τοίχων και αποξηράνσεων λουτρών ήδη ήταν καθορισμένων, και αγοράζουν το στόμα αποξετεύσεων της εξόδου της τουαλέτας και το λουτρό δεν μπορεί να χτυπήσει θα χρησιμοποιήσει αυτό το είδος τοποθέτησης σωληνώσεων, να χρησιμοποιήσει μόνο το σωλήνα για να κάνει τα δύο ελλιμενίζοντας.

  2. Ο μοχλός μετατόπισης τουαλετών μπορεί όχι μόνο να αλλάξει τη θέση πριν και μετά από τον κολπίσκο νερού στο πάτωμα, αλλά και να αλλάξει τη θέση του αριστερού και των δεξιά πλευρών του νερού. Εάν το δοχείο να μην βρεί αυτόν τον μικρό τοίχο είναι εκτός από την τουαλέτα, μπορεί να είναι χρησιμοποιημένος μοχλός μετατόπισης προς τα εμπρός από τα 5 εκατ., και δίπλα στην τουαλέτα είναι το κεφάλι του νερού, όπως οι στυλοβάτες στη μεγάλη συσκευασία, εφαρμόζει πάρα πολύ συσσωρευμένος ή μη κατάλληλος, επίσης κανονισμός μοχλών μετατόπισης χρήσης για τη θέση.

  3, μετά από να χρησιμοποιήσουν το μοχλό μετατόπισης τουαλετών, η τουαλέτα θα φράζουν επάνω απ'ό, τι πριν από, και η καμπύλη περισσότερο απ' ό, τι πριν από τους σωλήνες απαλλαγής, η πίεση σωλήνων θα αυξηθεί, είναι εύκολο να προκληθεί η αντίστροφη ροή του μολυσμένου νερού, και η τουαλέτα που η επίπεδη λειτουργία δεν μπορεί να παίξει πλήρως έξω, έτσι εκτός αν απαραίτητος, προσπαθεί να μην εγκαταστήσει έναν μοχλό μετατόπισης τουαλετών, εάν πρέπει να εγκαταστήσει έναν μοχλό μετατόπισης τουαλετών, που συνδέεται με την απόσταση δεν είναι πάρα πολύ μακρύς.

  4. Όσο μεγαλύτερη η μετατόπιση του μοχλού μετατόπισης τουαλετών, τόσο μεγαλύτερη η κλίση. Έτσι πριν από εγκαταστήστε το μοχλό μετατόπισης για να κολλήσετε το κεραμίδι πατωμάτων, αεροπλάνο κάτω στο έδαφος ή το υψηλό έδαφος χαλιών, το έδαφος αυξάνει, η τουαλέτα θα έχει βελτιωθεί και η ανυψωμένη πλευρά τουαλετών πρέπει να επισυνάψει το κεραμικό κεραμίδι που ωραιοποιεί.

   

   

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Xiamen MuRuJia Trade Co.,LTD

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: vivian

  Τηλ.:: 86-18650185095

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα